Hy-land | Speeltoestel met Schommel Openbare Ruimte P6s

5.739,00 € Special Price 4.591,00 € incl. BTW
SKU
15_106_1
Op voorraad
Specificaties
SKU15_106_1
Hoogte (cm)230
Lengte (cm)680
Kritische valhoogte (CFH)1.5 m
Geschatte montage uren met 2 personen19
HandleidingManual P-Serie_Part 1: General & Safety
Manual P-Serie_Part 2: Cutting & Drilling
Manual P-Serie_Part 3: Assembly
Manual P-Serie_Part 4: Inspection & Maintenance
Inbegrepen features1x Glijbaan 3 meter lang van HD polyethylene of Roestvrij staal, 2x Geïntegreerde zandbak met anti-worteldoek en versterkt PVC afdeknet, 2x Klimmuur met 4 groene antislip professionele klimgrepen, 2x Klimladder met roestvrijstalen sporten en nylon rozetten, 2x Houten zadeldak met decoratieve timpanen, 2x Schommelzitjes van schokabsorberende polymeer met aluminium kern, 4x Schommelkettingen met niet-piepende roestvrij stalen hangers, 4x Bevestigings beugels voor harde ondergrond (bijv. onder rubber tegels), Gegalvaniseerd en gepoedercoate stalen constructie beugels, Dubbele schommelbalk versterkt met stevige schommelbeugels, Geel verzinkte stalen grondankers voor de glijbaan, Product identificatie bordje, Drievoudig-gecoate niet-corrosieve hardware en 2-voudige afwerkdoppen, Schroefbitjes, boortjes en meethulpstukken, Geïllustreerde stap-voor-stap montage handleiding, Onderhouds checklist & logboek, 10x Gegalvaniseerd stalen handgrepen met antislip coating
Veilige speelruimte l x b x h1110 x 940 x 230 cm
Schommelbalk hoogte245 cm
Data sheet (PDF)Climbing Frame P6s
Aanbevolen Anchor Set Uni6 x Hy-land Anchor set Uni
Aanbevolen valdempende ondergrond101 m² schokdempende ondergrond die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m (bijv. rubber tegels, schors, houtsnippers, zand, grind)
Aanbevolen verankering hardwareVoor het verankeren aan een harde ondergrond met schokdempende laag (bijv. rubber tegels) die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 10x hardware (bijv. expansiepluggen)
Een premium schommel set met glijbaan als het gaat om de kwaliteit en functies van speeltoestellen voor openbare ruimte. Met twee passende schommel zitjes, twee klimwanden, twee ladders voor toegang, twee geïntegreerde zandbakken met bijpassende afdeknetten, twee houten daken, omringd door tal van schaduwrijke en schaduwloze speelruimte. Het plezier van een goede glijbaan is tijdloos; zowel onze Hy-slides zijn zorgvuldig ontworpen om precies de juiste snelheid te bieden, terwijl het uitloop gedeelte zorgt voor een stabiel zittende landing.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
You're reviewing:Hy-land | Speeltoestel met Schommel Openbare Ruimte P6s
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.