Jungle Cubby kit • Zonder houtpakket

295,00 € Special Price 236,00 € incl. BTW
SKU
401_070
Op voorraad
De Jungle Cubby kit bouw je geheel zelf, waarbij je het hout gemakkelijk bij de bouwmarkt aanschaft met de meegeleverde houtlijst. Levering binnen 24 uur. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_070
Fun1x Klimmuur met 4 klimgrepen
Stuurwiel
Zandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety6x Handgrepen met anti-slip structuur
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
2x Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)153
Speelplatform grootte ca.2.4 m²
Gebruikers7
Hoogte (cm)305
Lengte (cm)402
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link
Aantal platforms2
Platform hoogte100 cm
Geschatte montage uren met 2 personen6
HandleidingJungle Cubby (PDF)
HoutNiet inbegrepen
Deze Jungle Cubby kit is voor de echte doe-het-zelver. Een groot voordeel is dat de kit binnen 24 uur wordt geleverd. Je kunt dus snel naar de bouwmarkt om met de handige meegeleverde houtlijst het benodigde hout te kopen. Deze kit bevat alle hardware die je nodig hebt om samen met het hout een veilig speeltoestel te bouwen. Echt aan alles is gedacht en wordt standaard meegeleverd: handgrepen, grondankers, stootkussentje(s), gecoate stalen beugels, schroef afwerkdoppen, schroeven- en boutenset en andere montagetools. Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Write Your Own Review
You're reviewing:Jungle Cubby kit • Zonder houtpakket
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.