Jungle Home kit • Zonder houtpakket

233,00 € Special Price 186,00 € incl. BTW
SKU
401_103
Op voorraad
Met deze kit haal je hoogwaardige, bestendige materialen in huis om zelf een speeltoestel te bouwen. Koop de Jungle Home kit, haal zelf hout bij de bouwmarkt, en ga aan de slag! Gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_103
FunZandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety4x Handgrepen met anti-slip structuur
3x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Gebruikers6
Speelplatform grootte ca.1.4 m²
Breedte (cm)133
Hoogte (cm)291
Lengte (cm)297
Te combineren met1‐Swing, 2‐Swing, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
Aantal platforms1
Platform hoogte125 cm
Geschatte montage uren met 2 personen5
HandleidingJungle Home (PDF)
HoutNiet inbegrepen
De Jungle Home kit bevat hoogwaardige, bestendige en robuuste componenten. Met de meegeleverde houtlijst koop je eenvoudig het benodigde hout bij de bouwmarkt. Gemakkelijk in elkaar te zetten door elke doe-het-zelver met behulp van de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. Veiligheid staat bij Jungle Gym altijd voorop. Alle Jungle Gym laddersporten zijn van metaal met anti-slip coating én voorzien van afwerkrozetten. Met onze ronde laddersporten pakken ze bij elke stap vanzelf de sport erboven vast en klimmen ze veel veiliger met handen én voeten. Check! Al 25 jaar zijn wij een échte specialist in houten speeltoestellen. Dat merk je aan alles. Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Write Your Own Review
You're reviewing:Jungle Home kit • Zonder houtpakket
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.