Crazy Playhouse kit • Zonder houtpakket

311,00 € Special Price 249,00 € incl. BTW
SKU
430_140
Op voorraad
Met deze Crazy Playhouse kit haal je alle hardware in huis om zelf een slim ontworpen, betrouwbaar speeltoestel te bouwen. Koop zelf het hout volgens onze instructies en ga aan de slag. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU430_140
Breedte (cm)182
Speelplatform grootte ca.1.8 m²
Gebruikers4
Hoogte (cm)187
Lengte (cm)236
Aantal platforms1
Geschatte montage uren met 2 personen6
HandleidingCrazy Playhouse
HoutNiet inbegrepen
Perfecte ergonomie, comfort en een robuustheid die garant staat voor een hele lange levensduur. Met deze Crazy Playhouse kit bouw je zelf een Jungle Gym speeltoestel. Ga met de meegeleverde houtlijst naar de bouwmarkt en koop zelf alleen nog het benodigde pakket hout. De kit bevat onderdelen van hoogwaardige, bestendige materialen zoals een zandbakgrondzeil + afdeknet, glijbaanstickers, Jungle Gym vlaggetje, handgrepen met anti-slip structuur, grondankers, roestbestendige metalen beugels, boutafwerkdoppen, stootkussentje(s), topkwaliteit schroeven en bouten, schroefbitjes en boortjes, meethulpstukken en waterpas, 2x schuurblok. Gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. We helpen je graag bij het kiezen van jouw droomspeeltoestel. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Write Your Own Review
You're reviewing:Crazy Playhouse kit • Zonder houtpakket
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.