Blog

 1. Gemakkelijk ontwerp op maat

  Gemakkelijk ontwerp op maat
  Wij leveren de elementen, jij ontwerpt zelf jouw ideale houten speeltoestel! De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier leggen we uit hoe en geven we de tip en tricks zodat je gelijk aan de slag kan.
  Read more »
 2. Modules

  Modules

  De dagelijkse portie buiten spelen wordt nóg leuker in eigen achtertuin. Voor ultiem buitenspeelplezier kan een module toegevoegd worden en wordt jouw speeltoestel gemakkelijk uitgebreid. Bouw een schommel aan het toestel, voeg een Mini Picnic module toe of ga voor meer klauterplezier; bouw een klimwand aan één van de torens. Stijlvol én veilig buiten spelen in eigen tuin.

  Read more »
 3. Geef jouw Jungle Gym liefde: 8 onderhoud tips

  Geef jouw Jungle Gym liefde: 8 onderhoud tips

  Liefde! Iedereen heeft het nodig. Ook jouw Jungle Gym. Geef je Jungle Gym een beetje liefde en besteed aandacht aan het onderhoud. Heb je zelf geen idee waar je moet beginnen? In deze blog delen wij met jou de 8 beste tips voor het onderhouden van jouw Jungle Gym. Dan zullen jij en je kinderen er nóg langer plezier van hebben!

  Read more »
 4. Zo maak jij de tuin én jouw Jungle Gym winterproof!

  Zo maak jij de tuin én jouw Jungle Gym winterproof!

  De dagen zijn korter, bladeren blijven van de bomen vallen en wind, regen en soms zelfs sneeuw zijn de orde van de dag. Kortom, de winter is in volle gang en laat van zich horen. Hoog tijd dus om je tuin en houten speeltoestel aan te passen op de winterse omstandigheden. Deze blog geeft je een aantal nuttige tips om zowel jouw Jungle Gym als de tuin helemaal winterproof te maken...

  Read more »
 5. Meer dan 100 nieuwe spareparts verkrijgbaar in de webshop!

  Meer dan 100 nieuwe spareparts verkrijgbaar in de webshop!

  Bij Jungle Gym wordt aan alles gedacht. Iets kwijtraken of onderdelen beschadigen is onvermijdelijk, maar kan in sommige gevallen wel voor gevaarlijke situaties zorgen. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zijn alle reserve onderdelen gemakkelijk opnieuw te bestellen in onze webshop. Het assortiment reserve onderdelen is uitgebreid met meer dan 100 losse componenten. Met deze 100 accessoires vernieuw je het favoriete buitenspeelgoed van de kinderen voor eindeloos, gevarieerd (nieuw) avontuur in de achtertuin

  Read more »
 6. Ontwerp je eigen speeltoestel!

  Ontwerp je eigen speeltoestel!
  De uitgebreide collectie Jungle Gym speeltoestellen bestaat uit 22 verschillende speeltorens in combinatie met één, twee óf drie van de 12 Modules. Ben je op zoek naar hét Jungle Gym toestel voor je kind, maar wil je eerst bekijken welke opstelling het beste bij jullie en jullie tuin past? Met behulp van de zelf ontwerpen categorie kun je iedere opstelling eenvoudig uitproberen, passen en meten. Aan welke kant van de speeltoren een Module geplaatst kan worden, hangt af van de verschillende speelelementen en de veilige speelruimte die daar omheen moet worden vrijgehouden. De meeste Modules kunnen aan alle torens geplaatst worden. In deze blog geven wij advies: hoe kun je je eigen speeltoestel samenstellen? Aan welke kant van de speeltoren kan een module geplaatst worden? En waar moet je nog meer op te letten?
  Read more »
 7. Jungle Gym Tips & Tricks

  Jungle Gym Tips & Tricks
  Heb jij al een eigen Jungle Gym in de tuin staan of overweeg je er een aan te schaffen? Naast het oneindige plezier komt er zo veel meer kijken bij een Jungle Gym. Wij geven je tips uit eigen ervaring en delen de tricks die we van anderen hebben. Ideeën die leuk zijn om te doen, die het spelen op en rondom het speeltoestel nóg leuker maken en het onderhoud van het duurzame hout makkelijker. Watch, read and learn!
  Read more »
 8. Hy-Slide | Hy-land

  Hy-Slide | Hy-land

  Each Hy-land Project comes with a Hy-Slide™ in a green polyethylene or steel version. Both slides are designed for use in public areas such as restaurants, hotels, day care centres, sport clubs, camp sites and guarantee safe playtime because of their EN 1176 certification. The Hy-Slides™ have a smooth sliding surface, high rails to ensure an easy and safe entry, and they have a flattened bottom to help children to land safely on their feet.

  Read more »
 9. Speeltoestellen & Speelhuisjes

  Speeltoestellen & Speelhuisjes
  Met jouw eigen Jungle Gym monteer je een speeltoestel waar jouw kind jarenlang plezier aan zal beleven. Je kunt eindeloos variëren en combineren met onze torens, modules en accessoires. Er is een geschikte toren voor elke smaak, beschikbare ruimte en budget. Uitbreiden in een later stadium is altijd mogelijk waardoor jouw speeltoestel kan meegroeien met je kind. Er komen leuke extraatjes bij zoals een Jungle Gym vlaggetje en Jungling kaarten. Ook veel torens hebben accessoires met bijvoorbeeld stuurwiel, talking tube, klimtouw, picnic set, speeltelefoon of een telescoop.
  Read more »
 10. Inspectie en onderhoud

  Inspectie en onderhoud
  Voor de veiligheid van de kinderen moet het toestel na opbouw en voor gebruik natuurlijk goed geïnspecteerd worden. Tijdens het gebruiksseizoen is het noodzakelijk 2 maal per maand zorgvuldig alle onderstaande veiligheidsinspectie onderdelen te doorlopen. Indien de onderhoudscontroles niet regelmatig worden uitgevoerd, dan kan het speeltoestel omvallen of anderszins gevaar opleveren.
  Read more »
Page
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.