Gecertificeerd Speeltoestel P6

4.017,00 € incl. BTW
SKU
15_106_0
Op voorraad


Info


Info
Bent u op zoek naar EN 1176 schoolplein speeltoestellen of een speelruimte voor de kinderen van uw klanten? Gevonden! Deze vermaakt wel 8 kinderen tegelijk en de neutrale kleuren en materialen passen in elke omgeving.

Inclusief: grondankers voor een verharde bouwplaats.
Exclusief: grondankers voor een niet verharde bouwplaats.
Specificaties
SKU15_106_0
Breedte (cm)330
Gebruikers8
Speelplatform grootte ca.6,95 m²
Hoogte (cm)230
Lengte (cm)680
Kritische valhoogte (CFH)1.5 m
Speelplatform stahoogte221 cm
Geschatte montage uren met 2 personen15
Garantie2 Jaar
HandleidingGeneral & Safety P-Series
Assembly P-Series
Inspection & Maintenance P-Series
HoutPalen ca. 12 x 12 cm
Balken ca. 4,5 x 7 cm
Planken ca. 2 x 14,5 cm
Rabbat ca. 2 x 13 cm
Aanbevolen speelzand1800 kg (1.2m³)
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Inbegrepen features1x Glijbaan 3 meter lang van HD polyethylene of Roestvrij staal, 2x Geïntegreerde zandbak met anti-worteldoek en versterkt PVC afdeknet, 2x Klimmuur met 4 groene antislip professionele klimgrepen, 2x Klimladder met roestvrijstalen sporten en nylon rozetten, 2x Houten zadeldak met decoratieve timpanen, 4x Bevestigings beugels voor harde ondergrond (bijv. onder rubber tegels), Gegalvaniseerd en gepoedercoate stalen constructie beugels, Geel verzinkte stalen grondankers voor de glijbaan, Product identificatie bordje, Drievoudig-gecoate niet-corrosieve hardware en 2-voudige afwerkdoppen, Schroefbitjes, boortjes en meethulpstukken, Geïllustreerde stap-voor-stap montage handleiding, Onderhouds checklist & logboek, 10x Gegalvaniseerd stalen handgrepen met antislip coating
Veilige speelruimte l x b x h1030 x 60 x 230 cm
Afmeting pakket l x b x h320 x 120 x 79 cm
Data sheet (PDF)Climbing Frame P6
Aanbevolen Anchor Set UniVoor het verankeren in een niet-verharde ondergrond (bijv. gras, zand) met schokdempende eigenschappen die voldoen aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 5 x Hy-land Anchor set Uni
Aanbevolen betonVoor het verankeren in een niet-verharde ondergrond (bijv. gras, zand) met schokdempende eigenschappen die voldoen aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 360 kg concrete
Aanbevolen valdempende ondergrond62 m² schokdempende ondergrond die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m (bijv. rubber tegels, schors, houtsnippers, zand, grind)
Aanbevolen verankering hardwareVoor het verankeren aan een harde ondergrond met schokdempende laag (bijv. rubber tegels) die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 8x hardware (bijv. expansiepluggen)
Het plannen van een speeltuin project in uw bedrijf? Zoek niet verder want deze speelcombinatie is uniek in zijn soort en geschikt voor elke buitenruimte. Een royale middel grootte binnen de Hy-land range van onder andere schoolplein speeltoestellen en biedt veel speelwaarde zoals meerdere ladders en klimmmuren, twee houten daken en een lange glijbaan. Het slimme ontwerp van het dak voorkomt dat kinderen op de top klimmen.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
We found other products you might like!
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.