Gecertificeerde Schommel accessoires - S Swing Seats

384,00 € Special Price 307,00 € incl. BTW
SKU
14_203_101_05
Op voorraad
Two HDPE school outdoor swing seats appropriate for professional use. Extensively tested and low on maintenance for a very affordable price for a public play area.
Specificaties
SKU14_203_101_05
Gebruikers2
Hoogte (cm)16
Lengte (cm)45
Garantie2 Jaar
HandleidingManual S-Series_Part 1: General & Safety
Manual S-Series_Part 2: Cutting & Drilling
Manual S-Series_Part 3: Assembly
Manual S-Series_Part 4: Inspection & Maintenance
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Data sheet (PDF)Certificaat Schommels
Gecertificeerde schommel accessoires zeer geschikt voor commerciële speeltoestellen. Gemaakt van schokabsorberende polymeer verstevigd met een aluminium kern voor kracht en veiligheid. Thermisch verzinkte stalen schommelkettingen met extra kleine schakels voorkomen beknelling voor de vingers. Roestvrijstalen schommel hangers met nylon laag; lage frictie, geen geluid en vereisen geen smering. Check ook het alternatief voor houten schommel accessoires; S-Swing Nest.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
You're reviewing:Gecertificeerde Schommel accessoires - S Swing Seats
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.