Jungle Fort kit • Zonder houtpakket

314,00 € Special Price 251,00 € incl. BTW
SKU
401_010
Op voorraad
Wil jij snel beginnen aan de opbouw van een speeltoestel of aanbouwmodule? Dan is de Jungle Fort kit een goede keuze! Deze kit is binnen 24 uur geleverd en je hebt alleen nog hout nodig om direct aan de slag te kunnen. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_010
PlezierKlimmuur met 6 klimgrepen
1-Step speelse (touw)ladder met 6 sporten
Sterrenkijker
Topkwaliteit dakzeil: vorm- en kleurvast
Zandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Veiligheid6x Handgrepen met anti-slip structuur
4x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
MontageTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)200
Lengte (cm)421
Hoogte (cm)301
Gewicht (kg)10.236
Maximaal aantal kinderen10
Geschatte montage uren met 2 personen8
HandleidingJungle Fort
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
HoutNiet inbegrepen
De Jungle Fort kit bevat hoogwaardige, bestendige en robuuste componenten. Met de meegeleverde houtlijst koop je eenvoudig het benodigde hout bij de bouwmarkt. Gemakkelijk in elkaar te zetten door elke doe-het-zelver met behulp van de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. Veiligheid staat bij Jungle Gym altijd voorop. Alle Jungle Gym laddersporten zijn van metaal met anti-slip coating én voorzien van afwerkrozetten. Met onze ronde laddersporten pakken ze bij elke stap vanzelf de sport erboven vast en klimmen ze veel veiliger met handen én voeten. Check! Al 25 jaar zijn wij een échte specialist in houten speeltoestellen. Dat merk je aan alles. We helpen je graag bij het kiezen van jouw droomspeeltoestel. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.