Jungle House kit • Zonder houtpakket

230,00 € Special Price 184,00 € incl. BTW
SKU
401_095
Op voorraad
Wil jij snel beginnen aan de opbouw van een speeltoestel of aanbouwmodule? Dan is de Jungle House kit een goede keuze! Deze kit is binnen 24 uur geleverd en je hebt alleen nog hout nodig om direct aan de slag te kunnen. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_095
FunZandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety4x Handgrepen met anti-slip structuur
3x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)65.93
Hoogte (cm)149
Lengte (cm)303
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
Platform hoogte318
Geschatte montage uren met 2 personen5
HandleidingJungle House (PDF)
HoutNiet inbegrepen
Jungle Gym gebruikt alleen robuuste componenten, degelijke materialen en hoogwaardige coatings voor maximale veiligheid, grip en UV- en weerbestendigheid. De Jungle House kit bevat alle hardware voor een solide speeltoestel. Ga met de handige houtlijst naar de bouwmarkt, koop het benodigde hout, en ga aan de slag. Deze kit met zóveel veiligheidsfeatures zoals sterke relingen bij alle in-en uitgangen, robuuste handgrepen met anti-slip structuur en zachte stootkussentjes is een echte favoriet. Let bijvoorbeeld ook op de gecoate stalen beugels die de hele structuur extra solide maken en de schroef-afdekdoppen. Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.