Jungle Palace kit • Zonder houtpakket

298,00 € Special Price 238,00 € incl. BTW
SKU
401_005
Op voorraad
Als doe-het-zelver een speeltoestel bouwen? Dat wordt met deze Jungle Palace kit erg gemakkelijk. Het hout koop je bij de lokale bouwmarkt met gebruik van de meegeleverde houtlijst en alle benodigde hardware vind je in deze kit. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_005
Fun1x Klimmuur met 4 klimgrepen
Periscoop
Zandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety8x Handgrepen met anti-slip structuur
4x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)109.4
Hoogte (cm)172
Lengte (cm)380
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link
Platform hoogte387
Geschatte montage uren met 2 personen10
Handleidingcm
HoutNiet inbegrepen
Deze Jungle Palace kit is voor de echte doe-het-zelver. Een groot voordeel is dat de kit binnen 24 uur wordt geleverd. Je kunt dus snel naar de bouwmarkt om met de handige meegeleverde houtlijst het benodigde hout te kopen. Deze kit bevat alle hardware die je nodig hebt om samen met het hout een veilig speeltoestel te bouwen. Echt aan alles is gedacht en wordt standaard meegeleverd: handgrepen, grondankers, stootkussentje(s), gecoate stalen beugels, schroef afwerkdoppen, schroeven- en boutenset en andere montagetools. We helpen je graag bij het kiezen van jouw droomspeeltoestel. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.