Jungle Tower kit • Zonder houtpakket

162,00 € Special Price 130,00 € incl. BTW
SKU
401_200
Op voorraad
Met deze kit haal je hoogwaardige, bestendige materialen in huis om zelf een speeltoestel te bouwen. Koop de Jungle Tower kit, haal zelf hout bij de bouwmarkt, en ga aan de slag! Gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_200
PlezierZandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Veiligheid4x Handgrepen met anti-slip structuur
3x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
MontageTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)48.7
Hoogte (cm)84
Lengte (cm)210
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
Platform hoogte283
Handleidingcm
HoutNiet inbegrepen
De Jungle Tower kit koop je voor ultiem buitenspeelplezier. De kit bevat degelijke materialen met hoogwaardige coatings voor maximale veiligheid, grip en UV- en weerbestendigheid, zoals zandbakgrondzeil + afdeknet, glijbaanstickers, Jungle Gym vlaggetje, handgrepen met anti-slip structuur, roestbestendige metalen beugels, boutafwerkdoppen, stootkussentje(s), topkwaliteit schroeven en bouten, schroefbitjes en boortjes, meethulpstukken en waterpas, 2x schuurblok. En natuurlijk kanjers van grondankers voor verankering van de het speeltoestel in beton. Want tijdens het spelen, maar ook bij stevige wind of storm, moet alles natuurlijk goed op zijn plek blijven staan. Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.