Alles over je levering bij Jungle Gym


Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Pallet Hout
Onze complete speeltoestellen, torens en schommels etc. worden verzendklaar gemaakt in een van onze lokale distributie centra en verzonden met een transporteur.
Klein Pakket
De accessoires en (reserve) onderdelen worden door ons binnen een werkdag verstuurd vanaf ons centrale magazijn met een pakketdienst. Zodra een zending wordt verzonden ontvang je een track en trace code waarmee de zending te volgen is of wordt een leveringsdatum met je afgesproken.

Tabel Levertijd

Levertijd

We verwerken je bestelling na ontvangst van de betaalbevestiging. Vervolgens wordt je bestelling geproduceerd, samengesteld en verpakt in een van onze distributie centra (ca. 5-8 werkdagen). Zodra de bestelling verzendklaar is neemt onze transporteur binnen 2 werkdagen contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak.

Wat te verwachten bij een montage service?

We verwerken je bestelling na ontvangst van de betaalbevestiging. Vervolgens wordt je bestelling geproduceerd in een van onze distributie centra. Het montageteam neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor de montage. Het is mogelijk dat het montageteam je complete bestelling meebrengt (soms al deels gemonteerd) op de afgesproken dag van montage. Hoe snel dit kan hangt af van de capaciteit van het montageteam en jouw eigen agenda.

Bestelling incompleet afgeleverd?

We streven er naar om je bestelling in een keer te laten afleveren. In sommige gevallen komen de artikelen echter uit verschillende distributie centra en wordt de bestelling verdeeld over twee leveringen. Dit heeft geen gevolgen voor de kosten van de levering van jouw bestelling. Controleer de levering aan de hand van de meegeleverde pakbon.

Kan ik zelf een dag en tijdstip kiezen voor de levering?

De bezorging vindt plaats op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. In het algemeen kan een levertijdstip met de transporteur worden overeengekomen voor een specifieke dag en dagdeel.

Vertraagde levering?

Onze lokale fulfillment centers en onze transporteurs doen er alles aan om de overeengekomen levertijden na te komen. In sommige hele drukke periodes in het voorjaar in combinatie met nationale feestdagen kan echter zowel de productie- en ook de levertijd met enkele dagen uitlopen.

Bezorggebied

Wij leveren in heel Europa en werken daarvoor samen met lokale distributeurs. Deze lokale fulfillment centers hebben onze artikelen op voorraad en combineren die met het het juiste houtpakket. Voor sommige regio's, postcode gebieden en eilanden geldt een langere levertijd en mogelijk extra kosten.

Wat bij de bezorging te verwachten?

De speeltoestellen worden plat verpakt geleverd als een groot pakket. Het pakket is zwaar en wordt vaak gelost met een pompwagen / heftruck. Het afleveradres moet daarom goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen. Zorg dat je op de dag van levering, tijdens het afgesproken tijdvak aanwezig bent om te tekenen voor ontvangst van de levering. De bestelling wordt gelost naast de vrachtwagen op de stoep. Bij hoge uitzondering kan het nodig zijn om met de hand te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen.

Transportschade, manco of onregelmatigheden

Wanneer je bij de aanlevering (transport)schade constateert dien je dit direct op de vrachtbrief te laten aantekenen. Controleer uiterlijk 7 dagen na levering de bestelling op volledigheid en samenstelling aan de hand van de pakbon en de handleiding. Klopt er iets niet, laat het ons z.s.m weten per e-mail: [email protected] o.v.v. het order nummer.

Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.