Montageservice

Laat vakmensen jouw speeltoestel, speelhuis of schommel plaatsen wanneer het jou uitkomt. De Jungle Gym montageservice neemt je het werk uit handen.

 • Montage door door vakmensen
 • Snel en professioneel
 • Voor een vooraf afgesproken prijs
 • Een afspraak maken wanneer het jou uitkomt

 • Voor de montage moet de ruimte in de tuin vrij zijn van obstakels, bijvoorbeeld geen stenen, bomen, wortels etc. De ondergrond van het speeltoestel moet vlak zijn. Gras en/of zand zijn als ondergrond geschikt. Bij een harde ondergrond zijn rubberen tegels aan te bevelen - zie ook General Safety Instructions voor alternatieve ondergrond. De geadviseerde veiligheidsruimte rondom het speeltoestel is 2 meter. Zie ook de eerste pagina’s van montage instructie. In overleg bepaal je samen met het het montageteam - èn rekening houdend met de veiligheidsaspecten - de beste plek voor je Jungle Gym in je tuin.

  Veranderingen aan het originele ontwerp

  Het speeltoestel wordt opgebouwd volgens de Jungle Gym montage instructie. Als je het opbouwteam vraagt het speeltoestel afwijkend op te bouwen, dan is dat op eigen risico. Wijzigingen kunnen de aanspraak op de garantie en de veiligheid van kinderen in gevaar brengen.

  Verankering

  Verankering is altijd noodzakelijk. Vanwege onzekere factoren zijn deze niet opgenomen in de prijs. Verankering van het toestel kan tegen extra kosten. Bespreek dit met het opbouwteam. Indicatie van de kosten zijn € 30 per anker incl. beton.

  Algemeen

  Houdt er rekening mee dat water en stroom voor het montage team beschikbaar moeten zijn. Als het opbouwteam bezig is, laat de kinderen dan niet in de buurt spelen.

  Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.