Openbare glijbaan - Hy-Slide Polyethylene

367,00 € Special Price 294,00 € incl. BTW
SKU
14_306_301_03
Op voorraad
Strong HDPE polyethylene slide for Hy-Land platform in green colour. Outdoor playset accessories are extensively tested for safe playtime and ideal for public playgrounds.
Specificaties
SKU14_306_301_03
Hoogte (cm)15
Lengte (cm)300
Garantie2 Jaar
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Data sheet (PDF)Hy-Slide Polyethylene
Duurzame hoge dichtheid polyethyleen structuurschuim glijbaan voor Hy-land commerciële speelplaatsen en schommels in een donkergroene kleur. 5 jaar UV-bestendig in een Mid-Europees klimaat. Naadloos, glasvezel-vrij, zal niet roesten, deuken, splinteren of afbladderen. De spannende golvende vorm, hoek en glad oppervlak garandeerd precies de juiste snelheid, terwijl de hoge, versterkte behouden kanten torsie, stabiliteit en veiligheid bieden. De uitloop sectie is ontworpen om een ??stabiele, veilige en zittende landing te maken. Speciaal aanbevolen voor kustgebieden met een hoog zoutgehalte. EN1176 gekeurd en onderhoudsvrij. Zie technische specificaties. Check ook andere Hy-land professionele speeltuin onderdelen.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
You're reviewing:Openbare glijbaan - Hy-Slide Polyethylene
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.