Openbare glijbaan - Hy-Slide Roestvrij Staal

1.782,00 € Special Price 1.604,00 € incl. BTW
SKU
14_306_301_50
Op voorraad
Shining stainless steel slide for professional playgrounds. This strong piece is low on maintenance and measures 2,65m.
Specificaties
SKU14_306_301_50
Breedte (cm)50.4
Hoogte (cm)12
Lengte (cm)256
Garantie2 Jaar
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Data sheet (PDF)Hy-Slide Stainless Steel
Massief professionele stalen glijbaan, praktisch onvergankelijk aan zijn slijtage, bestand tegen buitensporig en streng gebruik in commerciële speeltuinen. Het geeft de houten speeltoestellen onmiddelijk een eigentijdse industriële uitstraling. Sterk roestbestendig gemaakt van roestvrijstalen kwaliteit AISI 304. De perfecte glijdende hoek staat garant voor veel plezier, terwijl de afgeronde zijkanten in combinatie met een flink uitloopgedeelte zorgt voor een comfortabele rit en veilige landing. Standaard voorzien van bevestigingsapparatuur en geïntegreerde grondankers voor het verankeren van stevig in de non-verharde ondergrond met beton. EN1176 gekeurd en onderhoudsvrij.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
You're reviewing:Openbare glijbaan - Hy-Slide Roestvrij Staal
Your Rating
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.