Professionele speeltuin onderdelen - Anchors Set Uni

112,00 € Special Price 90,00 € incl. BTW
SKU
14_303_101_05
Op voorraad
Standard piece of safety commercial playground equipment: Swing set anchors for safe and secure playtime on the outside play equipment for children.
Specificaties
SKU14_303_101_05
Lengte (cm)12
Garantie2 Jaar
HandleidingMontage Anker Set Uni
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Data sheet (PDF)Anchors Set Uni
Een set van twee grote Chrome III gegalvaniseerde grondankers voor houten schommelset voor de verankering met beton stevig in de grond. Sterk aanbevolen voor alle Hy-land klimrekken, schommels en aparte schommels wanneer het geplaatst is op een niet-verharde ondergrond zoals gras, zand, strooisellaag etc. Compleet met niet-corrosieve Chrome III verzinkt & Xylan gecoat ijzerwaren pakket, slagvast polyamide bout beschermkappen en geïllustreerde instructies voor een eenvoudige installatie. Beton is niet inbegrepen en moet daarom apart worden aangeschaft.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
You're reviewing:Professionele speeltuin onderdelen - Anchors Set Uni
Your Rating
We found other products you might like!
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.