Raam luikje

26,20 € incl. BTW
SKU
202_707
Op voorraad
Dit is een speelhuisje accessoire als geen ander. Dit maakt je nieuwsgierig en laat je fantasie op de vrije loop.. Laten we een kijkje nemen en zien wat er achter dit Raam Luikje zit!
Specificaties
SKU202_707
SpecificatiesWeersbestendig
Kunststof (HDPE)
Breedte (cm)24,9
Lengte (cm)42,8
Hoogte (cm)2,5
WaarschuwingUitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Alleen geschikt voor buitengebruik.
Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.
Garantie2 Jaar
Te combineren metPlayhouse Module 125 cm, Playhouse Module 145 cm, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Mini Picnic Module 160 cm, Crazy Playhouse CXL, Jungle Playhouse L, Jungle Playhouse XL
KleurMeerkleurig
Klop-Klop wie is daar? Alle Jungle Gym speelhuis accessoires zijn ontworpen om de veiligheid van kids te waarborgen; ronde vormen, soepele rotaties zonder gevaarlijke hoekjes en altijd controleerbaar vanuit binnen en buiten. Alle accessoires passen op de Deuren en Luikjes van de Playhouses, Mini Picnic Modules, Playhouse Module 125 en Playhouse Module 145. Neem ook eens een kijkje bij andere speelhuis accessoires zoals de Deur en het Draaislot voor Raam/Deur. De onderdelen van Jungle Gym zijn van hoge kwaliteit en weerbestendig.

Een blauw en geel design dat aansluit bij het complete ontwerp van het speelhuis
De bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen

Alle Jungle Gym speelhuisje accessoires en materialen zijn in overeenstemming met de meest recente Europese veiligheidsrichtlijnen. "

Contact
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.