Zandbak Afdeknet 120x130

12,50 € Special Price 5,41 € incl. BTW
SKU
202_611
Op voorraad
Een zeer verfijnd houten zandbak accessoire die ervoor dient om binnendringende dieren buiten te houden, maar die bovendien voor geventileerd, geurloos en fris zand zorgt.
Specificaties
SKU202_611
Gewicht (kg)0.106
SpecificatiesWeersbestendig
Breedte (cm)130
Lengte (cm)120
WaarschuwingUitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Alleen geschikt voor buitengebruik.
Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.
Garantie2 Jaar
Te combineren metJungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin, Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm
KleurMeerkleurig
Het Zandbak Afdeknet zorgt ervoor dat de zon, regen en de wind werken als een natuurlijke reiniging van het zand en daarbij verdampt het vocht. Hierdoor blijf het zand geventileerd, fris, droog en geur-vrij. We raden ten zeerste aan om de Zandbak niet compleet te overdekken, dit kan namelijk schimmels veroorzaken. Het design ziet er opgeruimd en netjes uit. Bij iedere Jungle Gym met zandbak word een afdeknet meegeleverd, deze is verkrijgbaar ter vervanging. Installeer de Zandbak Afdeknet Bevestigingsset om er zeker van te zijn dat het net goed blijft zitten rondom de zandbak. Het afdeknet (maat M) past op de zandbak van de volgende torens: Jungle Mansion, Jungle Cubby, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club, Jungle Castle and Jungle Tower.

Het net weerhoudt dieren ervan om de zandbak in te gaan
Gemaakt van een PP outdoor touw
Geknoopt net, diameter 2mm

Alle Jungle Gym houten zandbak accessoires en materialen zijn in overeenstemming met de meest recente Europese veiligheidsrichtlijnen.

Contact
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.