Houten Speeltoestellen

View as Grid List

Items 1-15 of 234

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-15 of 234

Page
per pagina
Set Descending Direction

De pret begint hier!

De ideale manier om de wereld te ontdekken begint in de achtertuin met een speeltoestel met glijbaan. De talrijke functies van deze speeltoestellen stellen jouw kinderen in staat om nieuw spel te bedenken en zichzelf en elkaar uit te dagen. Jungle Gym heeft een veelzijdige collectie houten speeltoestellen, variërend in grootte van kleine tot zeer grote speelparadijzen die werkelijk niets te wensen over te laten.

Onze speeltoestellen zijn perfect voor het creëren van een dynamische en gezonde speelomgeving. Houten klimrekken in de stijl van boten of treinen en voorzien van avontuurlijke hangbruggen, zandbakken, gewichtloze schommels en stijle rotswanden moedigen aan tot het verder ontwikkelen van verschillende facetten van de fysieke en sociale ontwikkeling. Laat de creativiteit van kinderen de vrije loop met één van de solide Jungle Gym speeltuigen.

Kom naar buiten en vind hét perfecte buitenspeeltoestel.

Blader en filter op kenmerken van de verschillende klimrekken om te beslissen welke het beste past bij jouw smaak, jouw tuin en jouw budget. Op zoek naar iets specifieks of een klimrek voor de kleinere tuin? Naast de vooraf ontworpen speeltoestellen voor in de tuin, bieden wij ook afzonderlijke modulaire elementen die gecombineerd kunnen worden op basis van jouw individuele wensen.

Alle Jungle Gym klimtoestellen zijn gemaakt van onder druk behandeld dennenhout omdat dit uiterst betrouwbaar is, gemakkelijk is om mee te werken en simpel vervangen kan worden. De heldere geïllustreerde stap-voor-stap instructies en handige meegeleverde gereedschappen maken de montage van de speeltoren meer van een plezier dan een karwei. We hebben aan alles gedacht! Voor montage reviews, een lijst van de opgenomen en benodigde gereedschappen of het inhuren van een professional, lees hier alles over de montage. Getest en gecontroleerd door een geaccrediteerde inspectie-bedrijf (DEKRA) maakt dat Jungle Gym een van de weinige merken is in Europa met een GS certificering voor speeltoestellen voor privégebruik. Extra veiligheidsvoorzieningen, zoals handgrepen, grondankers, bumper pads en caps om de bouten af te dekken zijn allemaal standaard inbegrepen bij elke Jungle Gym speeltoestel. Zowel de veilige keuze van materialen, die UV- en weersbestendig zijn, als de afgeronde randen en hoeken zorgen voor een veilige speelomgeving voor jouw kinderen.

Onze Jungle Gym buitenspeeltoestellen zijn uitsluitend gecertificeerd voor privé-gebruik in de tuin (EN-71). Ben je op zoek naar een klimrek voor jouw bedrijf (EN-1176)? Bekijk dan de Hy-land professionele speeltoestellen.
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.