Zelf Speeltoestel Ontwerpen

Je kunt kiezen uit twee houtsoorten: Standard of Premium. Welke houtsoort zal ik kiezen?
Of kies voor Kit only als je houdt van een doe-het-zelf project. Hierbij koop je het hout zelf bij de lokale bouwmarkt, houthandel of tuincentrum (met de meegeleverde houtlijst).

Items 1-15 of 66

Page
per pagina
Set Descending Direction
 1. Design Your Own Club douglas

  Jungle Club • 100% natuurlijk duurzaam Douglas

  750,00 € Special Price 600,00 € incl. BTW
 2. Design Your Own Club grenen

  Jungle Club • Geïmpregneerd Noord Europees grenen

  569,00 € Special Price 455,00 € incl. BTW
 3. Design Your Own Club No Timber

  Jungle Club • Zonder hout pakket

  230,00 € Special Price 184,00 € incl. BTW
 4. Design Your Own Cubby douglas

  Jungle Cubby • 100% natuurlijk duurzaam Douglas

  988,00 € Special Price 790,00 € incl. BTW
 5. Design Your Own Cubby grenen

  Jungle Cubby • Geïmpregneerd Noord Europees grenen

  736,00 € Special Price 589,00 € incl. BTW
 6. Design Your Own Cubby No Timber

  Jungle Cubby • Zonder hout pakket

  295,00 € Special Price 236,00 € incl. BTW
 7. Design Your Own Playhouse XL Douglas

  Playhouse XL • 100% natuurlijk duurzaam Douglas

  1.755,00 € Special Price 1.404,00 € incl. BTW
 8. Design Your Own Playhouse L Pine

  Playhouse XL • Geïmpregneerd Noord Europees grenen

  1.329,00 € Special Price 1.063,00 € incl. BTW
 9. Design Your Own Playhouse XL No Timber

  Playhouse XL • Zonder hout pakket

  541,00 € Special Price 433,00 € incl. BTW
 10. Design Your Own Cottage douglas

  Jungle Cottage • 100% natuurlijk duurzaam Douglas

  826,00 € Special Price 661,00 € incl. BTW
 11. Design Your Own Cottage grenen

  Jungle Cottage • Geïmpregneerd Noord Europees grenen

  614,00 € Special Price 491,00 € incl. BTW
 12. Design Your Own Cottage No Timber

  Jungle Cottage • Zonder hout pakket

  256,00 € Special Price 205,00 € incl. BTW
 13. Design Your Own Mansion douglas

  Jungle Mansion • 100% natuurlijk duurzaam Douglas

  1.104,00 € Special Price 883,00 € incl. BTW
 14. Design Your Own Mansion grenen

  Jungle Mansion • Geïmpregneerd Noord Europees grenen

  825,00 € Special Price 660,00 € incl. BTW
 15. Design Your Own Mansion No Timber

  Jungle Mansion • Zonder hout pakket

  354,00 € Special Price 283,00 € incl. BTW
View as Grid List

Items 1-15 of 66

Page
per pagina
Set Descending Direction

Ontwerp op maat gemakkelijk gemaakt

Wat gebeurt er als wij super coole modulaire elementen leveren en jou het perfecte speeltoestel laten ontwerpen? Eindeloze mogelijkheden! Hieronder vertellen we je hoe je aan de slag kunt gaan en geven we de beste tips & tricks.


Zodra je de ‘Zelf Ontwerpen’ sectie binnenkomt, kan je eenvoudig "mix & matchen" totdat de opstelling het beste bij jouw gezin en tuin past. Onze uitgebreide collectie speeltoestellen bestaat uit 22 verschillende speeltorens en speelhuisjes die kunnen worden aangepast met één, twee of zelfs drie van de 12 Jungle Gym modules. Elk individueel onderdeel is met aandacht en zorg ontworpen, zodat we het ontwerp van het speeltoestel met trots aan jou kunnen overlaten.


Ontwerp op maat was nog nooit zo eenvoudig: Jij ontwerpt - Wij maken - Wij leveren. Laat de designer in je los!


Stap 1: Kies de gewenste houtsoort of kies voor geen hout

Premium Houtpakket: Douglas is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft superieure sterkte-eigenschappen. Het wordt door professionals in de meubel- en bouwindustrie gewaardeerd vanwege de goede structurele en esthetische eigenschappen. Douglas wordt beschouwd als een van de meest duurzame naaldhoutsoorten. Door zijn natuurlijke duurzaamheid kan Douglashout buitenshuis worden gebruikt zonder extra chemische behandeling. Deze houtsoort bevat geen giftige stoffen of allergenen en heeft een aanzienlijk lagere splintering en harsvorming in vergelijking met andere naaldhoutsoorten. Natuurlijk Douglas heeft een exclusieve en warme uitstraling door de vlamstructuur en de oranje kleur. Bekijk onze houtpagina voor meer informatie.


Standaard Houtpakket: Pine is een houtsoort met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit naaldhout wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn natuurlijke constructieve eigenschappen en is de meest gebruikte houtsoort in Europa. Milieuvriendelijke chroomvrije impregnering verhoogt de duurzaamheid, beschermt tegen houtrot en maakt het geschikt voor buitengebruik. Zie onze houtpagina voor meer informatie.


Kit Only: Jungle Gym biedt de 'Zonder Hout-pakketten' aan voor degenen die van een goed doe-het-zelf project houden. De kits bevatten alle hardware die je nodig hebt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is naar de bouwmarkt te gaan om het benodigde hout te halen!


Stap 2: Kies één van de 22 speeltorens om mee te beginnen

Jungle Gym biedt 22 speeltorens met verschillende karakters. Hieronder vind je een aantal van de elementen waarmee je rekening kan houden bij het kiezen van de speeltoren. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om de opties te verfijnen.


Klim elementen: Er zijn meerdere soorten trappen beschikbaar: een klimwand met klimgrepen, een touwladder, een klimtouw, een rechte ladder, een schuine ladder of een combinatie daarvan.


Glijden: De lengte van de glijbaan is afhankelijk van de afmetingen van de toren. Er zijn twee versies: de Wavy Star XL en de Wavy Star XXL. Wij bieden ook een brandweerpaal aan, perfect voor kleine tuinen.


Dak: Een dak helpt bij het creëren van een eigen karakter voor de toren. Je kan een keuze maken tussen daken van hout en daken van dakzeil.


Platform: Het speelvlak varieert per toren. Met behulp van de filters kan je de toren kiezen die het beste past bij de grootte van uw tuin en de leeftijd van uw kinderen. Je kan kiezen uit verschillende hoogtes, een gedeeltelijk of volledig overdekt speelvlak, verschillende stahoogtes en meer.


Serie: Gebruik deze filter om het model te selecteren waarmee je wilt werken. Dit is handig wanneer je in een kant-en-klaar categorie een model hebt gezien die je wilt aanpassen.


Prijs: Gebruik deze filter om torens binnen een bepaalde prijsklasse weer te geven. Op deze manier past het zelf-ontworpen speeltoestel bij je tuin, kinderen én budget.


Stap 3: Tijd om te ontwerpen!

Tijd om creatief te worden! Meerdere zijden van de speeltoren (links / rechts / rechts / achter / voor) bieden een ruime keuze aan modules om uit te kiezen. Als een specifieke module niet beschikbaar is, dan is dit te wijten aan veiligheidsredenen zoals het voorkomen van botsingen van verschillende speelelementen (bijv. schommel en ladder) tijdens het spelen. Probeer een andere kant of module! Bij Jungle Gym leveren wij uitsluitend de veiligste klimrekontwerpen die door ons gespecialiseerde team worden bepaald voor optimale veiligheid. Last but not least: kies uw favoriete glijbaankleur of de brandweerpaal - een echte ruimtebespaarder.


Stap 4: Check-check-dubbel-check

Controleer het bovenaanzicht in de rechterbovenhoek voor de afmetingen van jouw op maat gemaakte houten speeltoestel. Hou er rekening mee dat deze afmetingen afgerond zijn. Kijk voor meer gedetailleerde afmetingen naar de dimensie afbeeldingen op de productpagina's van de speeltorens, speelhuisjes en modules. Zorg ervoor dat er geen gestreepte schommel / speelgebieden zijn die elkaar overlappen.


Stap 5: High-five!

Nu ben je klaar om je eigen op maat ontworpen speeltoestel te bestellen. Al onze speelhuisjes en speeltoestellen zijn eenvoudig zelf te monteren met de bijgeleverde instructies. Vind je het leuk om je eigen houten speeltoestel te ontwerpen, maar niet zozeer om hem op te bouwen? Goed nieuws: we bieden montageservice aan.

Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.